Vulcanizare mobila Non Stop
in Chisinau si alte oraşe ale Moldovei

+(373) 68 203 253
Apeleaza vulcanizare 24/24 mobila

Oferim urmatoarele servicii:

Vulcanizare mobila la domiciliu zi si noapte
Reparatia taieturilor si penelor de cauciuc
Schimbarea sezoniera a anvelopelor
Depozitarea sezoniera a anvelopelor
Echilibrarea rotilor
Reparatia cordonului rupt
Montarea si demontarea anvelopelor
Livrarea anvelopelor

Cum noi lucram?

1
Apelarea vulcanizarii mobile
Dumneavoastra ne apelati in orice zi si in orice timp, si comandati vulcanizare la comanda.
2
Inregistrarea comenzii
Managerul nostru va concretiza de la dumneavoastra toate detaliile comenzii si va specifica costuri servicii vulcanizare.
3
La dumneavoastra va veni un specialist
La dumneavoastra vine o masina speciala, amenajata cu tot echipamentul necesar pentru servicii de vulcanizare.

Tarife si costuri pentru servicii noastre de vulcanizare

Lista preturi servicii vulcanizare 24/24

Autoturisme (set)
R 12-15 570 lei
R 16 590 lei
R 17 690 lei
R 18 750 lei
R 19 890 lei
R 20 950 lei
R 21 990 lei
Crossover, Minivan, SUV, Microbuz
R 12-15 640 lei
R 16 650 lei
R 17 730 lei
R 18 800 lei
R 19 920 lei
R 20 990 lei
R 21 1080 lei
Servicii suplimenatre
Comanda minima 450 lei
Comanda in timpul noptii +100 lei
Comanda din orice regiune a tarii 10 lei/ora
Reparatia taieturilor 450 lei
Reparatia cordonului taiat 450 - 600 lei
Astepatarea clientului la locul indicat 150 lei/ora

FAQ

Deservim in urmatoarele raioane: Ciocana, Rascani, Botanica, Centru, Sculeni, Buiucani

Intrebari frecvente

Eu am spart roata in afara orasului Chisinau, dumneavoastra prestati servicii de vulcanizari in alte regiuni?

Da! Vulcanizare mobila lucreaza nu doar in Chisinau, dar si pe intreg teritoriul Moldovei!

Eu vreau sa las anvelopele pentru depozitare, dumneavoastra luati anvelopele si la sfirsitul depozitarii le aduceti inapoi?

La comanda serviciului de depozitare sezoniera a anvelopelor noi venim si luam anvelopele dumneavoastra si le ducem la un depozit special, la finele termenului de depozitare sau dupa dorinta dumneavoastra noi vi le aducem inapoi!

Dumneavoastra prestati serviciul de reparare a discurilor?

Da, la noi puteți utiliza serviciul de îndreptare jantelor.

Eu vreau sa-mi scchimb anvelopele peste o saptamina, eu aa putea sa ma inscriu cu o saptamina inainte?

Da! Dumneavoastra ne puteti apela si sa alegeti o zi si o ora comoda pentru dumneavoastra, in ziua indicata noi vom veni la dumnevoastra!

Faceti servicii de vulcanizare auto mai comode! Apelati un master.

Noi vom veni in 30 de minute si vom rezolva problema.
Reparam anvelopele

Noi singuri vom veni la adresa indicata si vom repara taieturile si penele de cauciuc!

Zi si noapte

Lucram zi si noapte fara zile de odihna si sarbatori!

Operativitate

Vom veni la adresa indicata timp de 30 de minute!

Despre noi

Vulcanizare online chisinau de la Avto-Sina.md este prima vulcanizare auto nonstop in Moldova care singura vine la adresa clientului. Clientul nu trebuie sa astepte si sa caute adresa unei vulcanizari. In cel mai scurt timp, vulcanizarea mobila va ajunge la adresa dumneavoastra si va oferi servicii complexe. Schimbarea sezoniera a anvelopelor, echilibrarea rotilor, curatare, reparatia cauciului deteriorat, inlaturarea taieturilor si multe altele – vulcanizarea mobila zi si noapte se lupta cu cele mai frecvente probleme ale conducatorilor de masina.

In curind va veni iarna, si dumneavoastra in mod obligator trebuie sa schimbati cauciucul. Cu noi, dumneavoastra treceti cu usurinta de toate inconvenientele, care sunt urmate de procesul de schimbare a anvelopelor. Vulcanizarea mobila nu va va face sa asteptati si dumneavoastra nu veti pierde timpul in rinduri mari. Vulcanizarea mobila presteaza servicii de schimbare a anvelopelor zi si noapte acolo unde este necesar clientului. Curtea din fata casei, parcarea de la serviciu sau orice sosea – vulcanizarea mobila poate sa ofere servicii de vulcanizare in orice conditii.

Anvelopele dumneavoastra s-au deteriorat pe o sosea de oras sau in afara orasului? Aceasta nu este o problema! Nu trebuie sa chemati prietenii sau sa incercati sa ajungeti pina la o vulcanizare cunoscuta din apropiere. Vulcanizarea mobila de la Avto-Sina.md singura va veni la dumneavoastra si va presta servicii de orice complexitate. Impreuna cu noi dumneavoastra beneficiati de servicii de vulcanizare de orice profil. Echilibrarea rotilor se efectueaza pe cel mai nou echipament european, oferindu-va o exploatare de incredere a rotilor pentru o perioada indelungata. De asemenea, dumneavoastra nu veti fi nevoit sa cheltuiti multi bani. Noi oferim preturi accesibile la serviciile de vulcanizare si suntem gata sa oferim o cartela de reducere impunatoare pentru clientii fideli.

Avto-Sina.md este prima vulcanizare mobila din Moldova. Noi ajutam atunci cind orice punt de vulcanizare obisnuit refuza sa ajute. Alegeti vulcanizarea mobila zi si noapte si dumneavoastra veti beneficia de cea mai sigura si confortabila deplasare, chiar si in cele mai neplacute conditii meteorologice.

Recenzii despre noi

Andrei

Sunt foarte multumit de vulcanizare, au venit rapid si mi-au schimbat anvelopele de vara pe cele de iarna, pret bun pentru serviciile de vulcanizare mobila.

Alexandru

Cineva mi-a taiat anvelopa, am observat tocmai dimineaţa cind trebuia sa plec la serviciu. Bine ca am avut numarul de telefon al vulcanizarii mobile, deoarece sa chem evacuatorul si sa merg singur la vulcanizare timp nu aveam – puteam sa intirzii la lucru. Le-am telefonat si peste 20 de minute a venit un autobuz si mi-a reparat rapid anvelopele. La serviciu am reusit doar datorita lor.

Anna

Odata cu venirea lunii decembrie eu am inteles ca a venit timpul sa trec la anvelopele de iarna, dar sa merg la vulcanizare pe timp urit nu prea imi doream. Si eu pur si simplu am sunat la vulcanizarea mobila. Baietii au veni repede, au schimbat anvelopele si au plecat. Dupa bani, este practic tot aceiasi ca si o vulcanizare obişnuita.

Ion

Mi-am spart roata in timpul drumului spre Chisinau de la Cricova, anvelopa de rezerva nu aveam, a trebuit sa sun vulcanizarea mobila. Au ajuns in 40 de minute, deoarece eu nu eram in oras, au reparat anvelopa, si eu am ajuns cu succes in Chisinau. Acolo, am luat decizia sa cumpar anvelope noi, ca sa nu mai ajung in astfel de situatii.